Burlin Spotify Twitter Facebook Instagram

För de av er som av någon anledning vill ha mer: Burlins Jävla EP och andra diverse ljud på Soundcloud dessutom finns jag på Facebook, Instagram och Twitter!

27 april 2010

Kunglig hovleverantör av syre?

Sverige har drabbats av något som mest kan liknas med en farsot. Jag tänker då på sommarens kungliga bröllop och kronprinsessan Viktoria, även prinsessan Madelenes uppskjutna bröllop och pågående kärlekskris.

Media är pintjockt med mittsektioner, löpsedlar, extranummer och allt vad det är gällande kungafamiljen och stundande bröllop.
Senaste tiden har däremot Viktorias lillasyster varit än mer på tapeten eftersom hon påståts blivit bedragen av sin Jonas.
Nu kommer jag till kärnpunkten av detta inlägg: Vem fan bryr sig?
Uppenbarligen en jävla massa, men då undrar jag istället: Varför?

Kungafamiljen är, vilket inte alla verkar veta, mänskliga. De tar på sig byxorna, ett ben i taget (om de inte har någon form av hovlig påklädningsspecialist som står för det), dom måste äta och dricka och tydligen även tjuvröka.

Men kanske är det så att just kungahuset och dess okupanter producerar syre. Utan dem skulle vi alla kanske kvävas och dö? Och för att göra syret än mer värdefullt krävs det att tidningarna skriver om allt relevant som hör till att vara en helt vanlig människa men med ett lite mer värdefullt släktträd.
Det måste vara just detta träd som verkar vara kärnan till syreproduktionen.

Det måste ju ligga till just så, annars finns det absolut ingen förklaring till varför kungafamiljen är ett sånt enormt odödligt "Scoop" och intresse för den svenska majoriteten!

Men om kungafamiljen nu producerar syre genom att bara existera, väljer jag hellre att kvävas än höra ett ord till om att Jonas vänstrat med en norsk linslus eller läsa ännu en rad om "kungens vrede". Jag är less och helt urlakad.

Det finns mycket viktigare saker i världen, tex att mitt te just stått och dragit i nästan en timme med tepåsen i. Bäst att ta hand om ett verkligt stort problem nu och fiska upp Earl grey-påsen innan det är för sent!

"Vad skulle det bli av Sverige om vi inte hade någon knug?!"

/burlin

- burlins mobila enhet


Location:Falun, Sverige

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar