Burlin Spotify Twitter Facebook Instagram

För de av er som av någon anledning vill ha mer: Burlins Jävla EP och andra diverse ljud på Soundcloud dessutom finns jag på Facebook, Instagram och Twitter!

13 april 2010

Inte mytoman men mytomspunnen lögnare

Det skulle kunna vara i stort sett varje politisk ledares tryck på skjortan. Är så trött på vallöften och trick för att få sina väljare att krypa in i sitt partis fålla. Såg att Henrik Schyffert(stavning?) highfivar Mona Sahlin och är någon form av maskott för sossarna nu inför valet 2010. Kan även sånt granskas under vad som är och inte är "Politiskt korrekt"?! PK-uttrycken skiftar lika mycket som mode trenderna så det som var PK igår kan mycket väl vara rent av dödligt att säga/göra imorgon. Ett såll av kryphål, undanmanövrar och politiska trick är vad hela valrörelsen handlar om. Jag orkar inte längre lyssna på "om vi blir valda så står bla bla vad-ni-nu-vill-höra högst på vår lista"! Exploatering av gemene mans och kvinnas godtrogenhet är vad jag kallar det och inte fan lär vi oss! Samtidigt ligger en annan viktig fråga i fatet: är jag en dum idiot som accepterar detta skämt kallat demokrati, folkets röst genom att inte rösta alls? Förmodligen ja, blankt går ju att rösta som de flesta redan vet. Jag vet inte, mina fingrar somnar nästan av att jag ens bemödar mig med att slita och dra i denna härva av lösa trådar som jag vill kalla valfrågan. Ett spel för gallerierna, en genial synonym för vad detta fulfiske egentligen handlar om.
Hur som helst så önskar jag att vi kunde skrapa bordet rent, torka bort all ingrodd skit med thinner och börja om från början. Visst, naiv och jävligt fantasifull men en rebell till dagen jag slutar skriva, eller andas. Vilket som.

Nä, när jag kommer hem blir det en rejäl Cuba libre och rep med storbandet!
Res er mot överheten! Burlin, klart slut!

/burlin

- Författat på burlins mobila enhet

3 kommentarer:

 1. Intressant inlägg i valtider!

  Father

  SvaraRadera
 2. Man tackar! Kul att du skriver! Du är den förste men nu när jag ändrat inställningarna hoppas jag fler skriver en rad eller två så man får lite feedback.

  Kärlek!
  /burlin (sonen)

  SvaraRadera