Burlin Spotify Twitter Facebook Instagram

För de av er som av någon anledning vill ha mer: Burlins Jävla EP och andra diverse ljud på Soundcloud dessutom finns jag på Facebook, Instagram och Twitter!

1 november 2018

2 år

Hej allihop. Det var ett tag sedan, minst sagt.

Detta är ju ingen blogg, det är ett knappt levande dokument för vad som händer kring mig och mina olika projekt. Kul att se att sidan fanns kvar iallafall!

Lite info om vad som hänt de senaste 2 åren:

Gråzon fins men vilar lite försiktigt i väntan på nya oljud under 2019, kanske till och med en och annan obskyr spelning. Den som lever får se.

Nytt band som jag spelar med och som det är både jävligt roligt och kreativt att vara en del av är Barbro sys no.
Vi är fem stycken kreativa själar som skapar bra musik, varje vecka och med en skiva som är under konstruktion. Det vi gör är en enorm blandning av punkig attityd, tänkvärda texter och starka melodier! Det finns lite gammalt inspelat från innan jag blev en del av bandet på Spotify och när skivan är klar kommer allt finnas där! Skivan borde vara klar under mitten av nästa år!

Mina noveller finns nu som en egen bok i serien "Synd" på både Bookbeat och Storytel så för er som inte lyssnat än - GÖR DET!

Nu har vår pod Imperiet Podcast - Ogooglade sanningar snart kört i 2 år och det har hänt en hel del på olika fronter!

Imorgon, fredag kommer vi köra en musikquiz på Little Dublin i Norrtälje med Imperiet Podcast vid 19:00, så kom dit, drick och delta och bli en del av vår skeva lilla familj! Se själva vad som utlovas (filmen som lades upp senast!)!

Ses imorgon, hörs säkert om sisådär 4 år!

Kärlek och respekt

/Burlin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar