Burlin Spotify Twitter Facebook Instagram

För de av er som av någon anledning vill ha mer: Burlins Jävla EP och andra diverse ljud på Soundcloud dessutom finns jag på Facebook, Instagram och Twitter!

18 november 2015

Välgörenhet, bokrelease, total kaos!

Det var, precis som vanligt, jävligt längesedan det skrevs något här men är det fullt i skallen är det tomt  på bloggen/sidan. Men det har hänt förbannat mycket sedan sist och jag börjar av någon oklar anledning att redogöra vad som skett i bakvänd ordning!

Vi har nu skapat en välgörenhetsgala i två delar, ReachOut Roslagen, som äger rum nu på lördag den 21:a november 2015. Läs in exakt vad som sker på sidan, då det känns förbannat onödigt att skriva exakt samma sak flera gånger. Här är iallafall postern som också talar ett tydligt språk:

Och den 14:e november släpptes de tre första delarna i bokprojektet De sju dödssynderna som ges ut av Ariton förlag! Läs mer om detta på sidan men kort sagt kan tilläggas att jag alltså har skrivit en novell per dödssynd och medverkar då, tillsammans med 22 andra författare, i dessa sju novellantologier. Extremt stolt och glad över att jag fick vara med och länken leder direkt till beställningssidan men ni kan bara läsa om projektet om ni inte vill handla. Valet är helt och hållet ert! Ni kan även läsa artikeln med mig och Dag Öhrlund i Norrtelje Tidning som publicerades den 17:e november.

SEN, sist men inte minst, så hade mitt band GRÅZON releasefest för vår EP på Walla scen den 23:e oktober med tre andra grymma band: Insect, Kod rikslarm och Fuck frankie! Kvällen var magisk med fantastiskt härligt rå musik och fantastiskt varma och goa människor! Gråzon hade en härlig release och kommer nu försöka boka in fler gig så att vi blir varma i kläderna och folk får se vad i hela helvete vi pysslat med.

Kom på välgörenhetseventet ReachOut Roslagen nu på lördag, köp lite böcker och lyssna in er på Gråzons EP så hörs vi snart (om minst ett halvår) igen!

Kärlek och respekt!
/burlin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar