Burlin Spotify Twitter Facebook Instagram

För de av er som av någon anledning vill ha mer: Burlins Jävla EP och andra diverse ljud på Soundcloud dessutom finns jag på Facebook, Instagram och Twitter!

31 augusti 2010

Burlinsäsongen börjar

Ja, då får man väl säga att det är dags att börja jobba med sig själv igen! Skriva blogg, skriva texter, skriva dikter, skriva av sig, skriva ner sig och framförallt, nå ut till er i slott och koja!

Valmånaden september närmar sig med stövelsteg, 20 dagar kvar. Jobbet tvingar mig att tappa lite inspiration men det är sånt man får utstå för att inkassera brödfödan!

Fan, det är svårt att komma in i elementet "infernaliskt skrivande" som jag tyckte att jag besatt innan sommaren kväste allt som har med kalla och svalkande tankar att göra. Nu är det fan på tiden att sätta igång, minst sagt.
Semestern är slut, festivaler har kommit och gått, samt klappat ihop för alltid. Gitarrspelande snubbar i bar överkropp sitter väl hemma nu och försöker lära sig ny hits att förföra småflickornas naiva tonårshjärtan med, det varma blåser bort med nordanvind och ersätter shorts och flipflop med höstjacka och halsduk, rensa ut förråden för nu jävlar blir det vargavinter nästa!

Förutom familjen så ska jag satsa på träning och skrivandet, samt nå ut med skivan! Ska samtala med min vän och producent om inte han kan slänga fram första färdiga skivan så jag kan lägga upp den här, då blir det genast roligare att bo i Sverige när kylan kryper in genom isoleringen.

Världen är samma råttbo som alltid och politikerna står väl som bäst och sliter i den kaka som är de fyra kommande åren av färgkombinerat styre som inte skiljer sig mer åt än vacker gråskala.

Vinnarskallar och förlorartomma blickar kommer att byta av varandra och jag kommer sitta där högt ovan alltihop och bara ta in alla intryck! Skåla in hösten 2010 med mig och lova mig att vi gör vårt allra bästa för att överleva lyckliga, med blicken fäst vid horisonten och "Jävla burlin" på högsta volym i era hörlurar!

Kram!

/burlin

- Författat på burlins mobila enhet

Location:Takpannegatan,,Sverige

1 kommentar:

  1. Kör hårt Micke! Se till att färgskalan
    blir allt annat än grå.
    Father

    SvaraRadera