Burlin Spotify Twitter Facebook Instagram

För de av er som av någon anledning vill ha mer: Burlins Jävla EP och andra diverse ljud på Soundcloud dessutom finns jag på Facebook, Instagram och Twitter!

15 april 2010

Så fort jag kör i Stockholmstrakten börjar det regna långfingrar

Ännu en dag i bilen. Mitt jobb ser ju ut så mestadels, körandes runt på stora områden för att göra kundbesök. För att gå från jobbet till medlet för att ta mig till kunderna, dvs bilen. Det intressanta är hur olika folk som kör beter sig i olika delar av landet. Jag anser ju så klart att jag kör väldigt bra ( som vilken bilförare som helst), jag följer lagen och kör mer eller mindre inom hastighetsbegränsningen ( detta gäller inte på E4 mellan Knivsta och Gävle). När jag som idag glider runt i Stockholms vackra nejd så verkar däremot mina "mottrafikanter" hata mig eftersom jag kör antingen för långsamt, resultat: tuta och långfinger, eller så kör jag för lantigt (vad det nu innebär), resultat: tuta, blinka med helljus och/eller långfinger, eller så kör jag bara fel, resultat: detsamma som ovan. Det intressanta är dock att när jag kör uppåt i landet, Gävle, Sandviken och Falun, även Mora och andra ostockholmska orter så verkar det vara så att jag betraktas som Stockholmare och någon form av vägpirat. Detta är för mig något av ett mysterium eftersom jag mycket sällan tutar eller pekar finger i trafiken. Det jag undrar över är hur "riktiga" stockholmare betraktas av tex Gävle- och Faluntrafikanterna. Är de autobahngalningar då eller vad? Jag hoppas ni förstår tankegången, eftersom jag mer eller mindre kör likadant för jämnan. Svaret kan ju ligga i det jag skrivit men i sådana fall så är det jävligt medvetet.
Nä, nu måste jag sluta skriva eftersom jag faktiskt skrivit detta backandes över hela Götgatan. Inte.

/burlin


- författat på burlins mobila enhet

2 kommentarer:

 1. Ville bara säga att nu läser jag din blogg, den första -och antagligen den enda- blogg jag tänker följa.
  För att du är min bror. Och för att du är grym.

  Puss.Ryssan

  SvaraRadera
 2. Tack, älskade syster! Ibland är jag nöjd och ibland inte. Just det här inlägget var väl ingen höjdare men ska nog skriva lite om det som legat och gnagt senaste dygnet. Varken du, jag eller någon annan vet vad det blir men we'll se =) puss älskade syster

  /burlin

  SvaraRadera