Burlin Spotify Twitter Facebook Instagram

För de av er som av någon anledning vill ha mer: Burlins Jävla EP och andra diverse ljud på Soundcloud dessutom finns jag på Facebook, Instagram och Twitter!

21 april 2010

Stå upp för att få sitta ner

Från uppkoppling och nåbarheten i dagens samhälle till stressen vi alla mer eller mindre lider av.

Känner du dig trött, är det för mycket som hopar sig och tynger dina axlar som ok fulla med bly? Är det alltid något som du känner att du inte hinner med eller att det är något du måste fixa? Ja, då är du stressad.
Vi ska ju hela tiden få ihop vardag med jobb, med vänner, meed träning och hobby. Planera en perfekt helg med respektive, grannarna, utan att få polisen att dyka upp och be en att dämpa musik, skratt och rop. De som lyckas med detta helvetiska pussel borde få minst en guldstjärna i himlen för det är fanimej inte lätt!

Många kan tycka att personer som tvingas avboka vissa saker hela tiden, för att de är så enormt upptagna, är självupptagna grisar som kanske inte borde ha så mycket vänner eller ha ett så välbetalt jobb som de faktiskt har, MEN, när man blir äldre så hopar sig saker mer och prioriteringarna ändras lite. Visst finns det självupptagna grisar men de flesta har helt enkelt inte tid till vad som helst längre.
Tyvärr så får man ofta inte plats med allt man vill när det man borde göra tar det mesta av tiden.
Dygnet har ju som vanligt bara 24 timmar och det vi ödar bort på mer än en tredjedel av vårt liv, nämligen att sova, är faktiskt viktigare än många tror.
Jag behöver kanske 6-7 timmars sömn efter en vanlig dag men om man tränat efter jobbet och sen repat med bandet efter träningen samma dag, så vill man nästan beställa kista för resten av veckan att dö bort i.

Det är synd att man inte kan leva som den obekymrade 18-åringen hela livet, för han hade det faktiskt jävligt bra, trots att plånboken nästan alltid var tom. Men vem vill bo hos mamma och pappa hela livet? Definitivt inte mamma och pappa iallafall! man får se tillbaka på de enkla, glada dagarna när man kunde hänga på ett café med polarna och utnyttja ändlösa påtår för bara en köpt kopp kaffe!

Så se tillbaka på dom dagarna och njut men passa på att kanske kontakta dina vänner för en långdagsfika någon gång och gör om det när ni finner en lucka. Det visar sig oftast att om man har en jävla massa att göra så har man en jävla massa saker att snacka om när man väl får tillfälle att äntligen sätta sig ner med en kopp kaffe och bara spendera tidlöst med tid med sina nära och kära!

Så slå ett slag för att slappa ibland, du märker ganska fort att tyngden på dina axlar kan lätta när du bara tillåter dig själv att sitta ner ibland, i gott sällskap och bara ta det lugnt!

/burlin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar