Burlin Spotify Twitter Facebook Instagram

För de av er som av någon anledning vill ha mer: Burlins Jävla EP och andra diverse ljud på Soundcloud dessutom finns jag på Facebook, Instagram och Twitter!

12 maj 2010

Om du aldrig älgat har du aldrig levat

Fan, idag älgade jag ordentligt. Ni vet, uttrycket för att rusa rakt fram helt ograciöst och utan betänklighet på var man hamnar typ.
Jag älgade och det var skönt!

För er som alltid planerat 2 år framåt hela livet och haft en spegel i fickan för att kunna se runt innan varje gathörn har nog aldrig vågat älga.
Allting handlar om att slappna av och låta saker ske.
Det finns inget bättre sätt att leva.

Nu är det ju självklart så att man måste planera och strukturera upp vissa saker i livet, tillochmed ganska mycket, men när det kommer till det som inte är tvunget så ska man fan släppa lite på tömmarna.
Man läser och hör om den där förbannade stressen som äter upp människor inifrån och jag tror att mycket handlar om att de inte känner att de har kontroll. Så alltså är "Älga" att släppa kontrollbehovet lite, låta detta maniska skitsaker falla mellan stolarna och sparka dem åt helvete(stolarna alltså)!

Tänk så mycket som blir enkelt när man bara lägger händerna på ryggen, skjuter fram överkroppen och blundar innan man dundrar fram som ett snälltåg genom en fredagseftermiddag! Det finns ingen åldersgräns, inga normer, ingen lag eller något annat begränsande för den som vill älga! Det gäller bara att lägga ner överanalyserna, almanackan, stämpelkortet, klockan, plånboken, inhandlingslistan, mobilen, helgens middagsplaner och bara dundra iväg!

Nä, skivomslaget till Burlin-EPn är snart färdigt så snart kan ni börja räkna på fingrarna den korta tid som bör återstå innan den finns här och förhoppningsvis, på många andra ställen för er så att ni kan ta del av den!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar