Burlin Spotify Twitter Facebook Instagram

För de av er som av någon anledning vill ha mer: Burlins Jävla EP och andra diverse ljud på Soundcloud dessutom finns jag på Facebook, Instagram och Twitter!

10 maj 2010

Dansa, dansa men glöm aldrig strippstången!

En tjejkompis berättade för mig om att hon hade varit på dansuppvisning på en skola i kommunen.

Uppvisningen utfördes av tjejer i 14-15 årsåldern som dansade väääligt lättklädda till en grovt pornografisk låttext med tillhörande beats. Hon blev mycket upprörd, tyckte att det var bland det skevaste hon sett för tjejer i den åldern.
Jag däremot blir inte förvånad alls!

Om man ser sig omkring i samhället, på reklampelare, tv, tidningar, folk på gatan och vad man snackar om på bussar och krogar så är det ju precis så det är.
Tjejer sminkar och klär sig mer vulgärt, eller mer utmanande i lägre åldrar än förr men samtidigt så blir cencuren mindre hård hela tiden också.

Jag tycker jag hör hur alla blir så upprörda men vilka är föräldrar till barnen som klär sig så utmanande och låter dem gå in i den nya lättklädda eran?
Dessa föräldrar verkar finnas bland dem som åmar sig över samhällets kollaps och moralens söndrade grundvalar. De kanske bara infiltrerar sig bland de riktigt upprörda för att inte hamna i kategorin "dåliga föräldrar", vad vet jag?!

Det jag däremot vet är att samhällets förfall alltid varit ett faktum eftersom människan lever efter regler, regler som vi själva skapat, men då endast för att vi själva också ska bryta dem!
Samhället går åt helvete och det är varenda jävla gång vårat eget fel, eftersom det är vi som är samhället, Sverige och världen.

Vi ser ju på dem som svälter långt, långt borta på tv och gråter och tycker synd om dem och klagar "varför gör ingen något?".
Röda korset skandalen är väl ännu ett exempel på varför folk inte vågar bidra med pengar när man anar att de ändå hamnar i fickor på designkostymer!

Vi klagar men gör inte ett dyft, mig själv inräknad.
Så om vi inte skärper oss och gör något, fysiskt så kommer det bara fortsätta dala ner, ner, ner.

Så lättklädda tjejer i 14-15 årsåldern är inget man höjer på ögonbrynen åt eftersom innerst inne vet vi alla att imorgon är det kanske 8-9 åringar istället.

"Det finns få samhällen som bara nästan fungerar, dom flesta är ju korrupta. Precis som det finns en liten skara som slåss för frihet medan det finns flera som vill tukta"

- författat på burlins mobila enhet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar