Burlin Spotify Twitter Facebook Instagram

För de av er som av någon anledning vill ha mer: Burlins Jävla EP och andra diverse ljud på Soundcloud dessutom finns jag på Facebook, Instagram och Twitter!

8 oktober 2010

Småsaker

"För små saker blir stora på väldigt nära håll, vi ser på motivet men inte tavlan kära nån"

*Pstq och Organismens fenomenala refrängrad i låten Småsaker.

Och det stämmer ju. Vi ser sällan de små saker som faktiskt förgyller vår vardag. Dom stora sakerna sker allt för sällan och är oftast överskattade ändå. Det är många småsaker som skapar de riktigt stora sakerna:
En kärleksfull post-it, en puss när du känner dig nere, ett jävligt bra gitarr-riff, en styv gammal punkdänga som aldrig blir gammal eller tråkig, ett oväntat bra kundbesök, ett möte med en gammal vän, en oklar tanke på en idé om en ny text eller dikt, en gammal bortglömd t-shirt på botten av byrålådan, ett döskratt, en hemmakväll, sonens gafflande om ingenting greppbart men nog så jävla vackert ändå, Lailas leende, nyfunnen styrka, oväntad vänskap, en otippad kväll, Lack of trust som vägrar dö, omprioriteringar som ger syre, pappa som välförtjänt ringer och skryter om sin nya gitarr, mamma som spontan hälsar på, syster som är syster, kärlek som dammpartiklar, osv osv.

Jag vill tacka för så många små saker som ger livet en mening! Jag älskar att känna energin på ett bra capoeira-pass och sen komma hem till familjen och äta Allbran med russin och minimjölk!
Fan, tusen och åter tusen decimaler som blir till 100%!

Ser ni vad ni har framför era ögon och ikring er? För om ni gör det är ni lyckliga, så ni vet!

Trevlig helg!

/burlin
- Författat på burlins mobila enhet

Location:Danderydsvägen,Sollentuna,Sverige

2 kommentarer:

  1. Kloka ord min käre son!

    Jag och min gitarr

    SvaraRadera
  2. Nog så tänkvärt. Skall försöka bli bättre på att se de små positiva bitarna som blir ett stort livspuzzel. Tack för att du är en sådan tankeväckare!!/:)

    SvaraRadera