Burlin Spotify Twitter Facebook Instagram

För de av er som av någon anledning vill ha mer: Burlins Jävla EP och andra diverse ljud på Soundcloud dessutom finns jag på Facebook, Instagram och Twitter!

2 juli 2012

Sommar i helvetet, regn i paradiset

Jo, vi får väl ta slasket som någon form av biblisk symbol för att vi alla är syndare.
Jag ändrar mig inte, semester blir det ju hursomhelst!

Jag har börjat repa med ett nytt band, eller delar av Lack of trust och lite nytt blod.
Vi testade att köra förra veckan, jag, Anton (LOT) och nya medlemen Philen som är sugen på att lira hård musik i vilken form den än kommer, så jag tror vi kommer ha en jävla blast i replokalen framöver! Detta kan vara "Gråzon", mina vänner(ett band jag velat starta under en väldigt lång tid och äntligen kan det vara så att man är där)!

Jag skrev sjukt mycket text och dikter förra månaden och helt plötsligt har jag knallat in i någon form av lat-vägg där jag gör minsta möjliga på så lång tid som möjligt. Det hör väl till årstiden kanske..
Jag tänkte bara resa mig ur latheten och skriva lite innan man tar en time-out utan samvetskval.
På lördag är det den årliga "KirKvällen" och det är väl den jag ser fram emot mest denna vecka!
Jag älskar att skapa ett event där det enda kravet är att de som kommer måsta ha med sig MINST en flaska Kir och sen är det bara - PLAY BALL!

Mitt och Elias projekt att spela in lite nytt Kubler-Ross får väl vänta till efter sommaren då det är mycket sommaraktiviteter som snor all tid för oss båda. Det gör såklart ingenting då jag alltid har karln ett samtal bort!

Jag avslutar med denna fina sommarbild och hoppas att ni alla får en skön sommar med bra festivaler, alkohol, gott sällskap och synd!


Fridens!
/burlin


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar