Burlin Spotify Twitter Facebook Instagram

För de av er som av någon anledning vill ha mer: Burlins Jävla EP och andra diverse ljud på Soundcloud dessutom finns jag på Facebook, Instagram och Twitter!

7 maj 2012

Return Of The Boom BapHiphop JAM // Return Of The Boom Bap @ Teatern 4 MAJ blev en fantastisk kväll! Det var inte bara alla bra artister utan en sjuhelvetes fin publik som verkligen gav sitt yttersta för att sätta guldkant på en i övrigt klockren kväll!


Kashal-Tee öppnade hela jamet efter ett längre uppehåll så visst fan blev folk glada av att se och höra denna tajta rappare sätta igång!
Jag och Scumboy plus broder Deamus hoppade upp på scenen efter ett kort break och till "God save the queen" av Sex pistols, inte planerat men jävligt skön låt att få kliva upp till! Vi försökte hålla fanan högt då Kashal-Tee satte en ribba som var svår att nå upp till men det kändes som att alla hade gett sig fan på att vara bäst just denna kväll så visst gick det som ett rinnande vatten även för oss! Alltid ett jävla mys som går genom kroppen när publiken sjunger med i "Jäävla Burliiin!"!


JaeWon körde igång efter ännu ett break och körde på samma givna linje - tajt, bra, jävla ös!
Scumboy och Deamus fick kliva upp och dra lite DCP-rader med JaeWon vilket såklart var förbannat välkommet!


Kung Henry Bowers & DJ Lo-cut satte en fet punkt på kvällen genom att i samma anda köra ett underbart tajt, mixat och blandat set med både nya och gamla dängor! Det var helt enkelt en helt fantastisk avslutning på en genomgående underbar kväll! Jag fick även chansen att snacka lite med Nils  Jansson(Kung Henry Bowers) och fick dels reda på att samplingen av rundgången i låten "Wicked" från plattan "Escape from Juniper hills" kom från bandet Breach och deras album "Outlines", som jag så länge anat! Detta gjorde såklart gott i ego-knuten men det var mest kul att veta att man har koll på sin HC! Sen fick man lite tips på hur i helvete man kan andas när man är så förbannat rapp i käften som Nils och så fick man även höra lite skön A capella som än en gång fick mig att tappa hakan! Nils Jansson är faktiskt en stor inspirationskälla vad gäller allt han gör och allt man själv pysslar med, vare sig det gäller text, musik eller vad det nu kan vara! Man ska inte begränsa sig utan bara köra på ALLT man kan tänkas vara bra på!
Sen bara U T V E C K L A!
Denna bild får avsluta detta inlägg då det var just så min kväll slutade innan jag packade ihop min dam och mig själv och stapplade hemåt!Tack alla för denna kväll! Jag är glad att jag var där och upplevde den och jag är glad att vi tillsammans fyllde stället med glada musikfantaster! Jag hoppas det blir flera kvällar som denna då den kommer hänga kvar genom livet! Tack igen!
/burlin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar