Burlin Spotify Twitter Facebook Instagram

För de av er som av någon anledning vill ha mer: Burlins Jävla EP och andra diverse ljud på Soundcloud dessutom finns jag på Facebook, Instagram och Twitter!

11 mars 2011

Janusansikten

En mask eller två, kanske bara en ombytlig karaktär eller rentav en jävla Dr Jekyll och Mr Hyde.

Vi har alla våra alternativa ansikten som vi visar inland, eller kanske inte alls beroende på hur mycket du vågar fronta av ditt rätta jag.
Själv är jag väl som alla andra, självklart med min egen lilla mystik men ganska okomplicerad.
Det som kanske stör mig lite är att jag har så enormt mycket idéer och tankar, både bra och dåliga men det är få jag verkligen anstränger mig med att förverkliga. Det beror nog, enligt mig själv på att om det tar för lång tid så tappar jag intresset. Och det är synd.

Jag kan absolut inte påstå att jag är missnöjd över mitt liv eller den jag är, snarare nyfiken på vad som hade hänt om jag förvandlat vissa av mina briljanta idéer till strålande verklighet.
Ibland tror jag att man har för stor tro på sig själv och att det är självbevarelsedriften som sätter stopp för vissa projekt eftersom de, någonstans i det undermedvetna ligger ett tvivel och kanske även ett litet löfte om att det är dömt att misslyckas om det sätts i verket.

Det jag undrar över är en annan sak, tillbaka till de Janusansikten vi bär antingen öppet eller i det fördolda, hur vissa av oss som verkligen är en person utåt och kanske en helt annan bakom lyckta dörrar. Hur bär de sig åt? Ljuger de sig igenom vardagen för att när mörkret faller träda in i sin andraperson som kan vara hur mörk eller ljus eller hemlig eller galen eller olycklig, lycklig, syndig eller intellektuell Som helst?

Det intresserar mig vad folk har för sidor höljda i dunkel. Jag är en nyfiken person som gärna vill veta hur det EGENTLIGEN ligger till men ärligt talat, det är mycket sällan man får reda på det.
Om man får reda på sådana saker så är det ofta när det bubblat upp till ytan och allmänheten och man får höra vilka konsekvenser det fört med sig.

Jag och min skuggsida är lika offentlig som andras så det är väl lika bra att gömma bort sin möjliga, personliga nemesis i en låda med lås så att man får ha en del för sig själv ändå! För visst är det så att våra tankar är nästa. Det enda som är våra egna och de måste få förbli heligt, för mig och alla andra, hur nyfiken jag eller du eller någon annan än är på dessa fascinerande sidor vi alla är aktieägande i.

Våren är här och även en gryende helg, så ut i vårsolen med ett glas vad-fan-du-vill och ha en fantastisk mitt-i-mars-helg!

Fridens liljor på er och era Janusansikten!

/burlin

- Författat på burlins mobila enhet

Location:Uppsalavägen,Sollentuna,Sverige

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar