Burlin Spotify Twitter Facebook Instagram

För de av er som av någon anledning vill ha mer: Burlins Jävla EP och andra diverse ljud på Soundcloud dessutom finns jag på Facebook, Instagram och Twitter!

20 juni 2014

Ögonblick ur galenskapen

Jag är återigen helt jävla SÄMST! Men egentligen är detta bara ett uttryck eftersom jag konstaterat en massa gånger att jag inte skriver för skrivandets skull utan när jag faktiskt har något att skriva om.

Det var ju minst sagt ett tag sedan jag skrev och nu senast har jag dels varit i Filippinerna med familjen samt slarvat bort lösenordet för att kunna skriva inlägg men nu, nu är detta löst!
Jag har ju snackat en massa om skiva och studio för både Burlins och Gråzons räkning men det har blivit halt i processerna då det för Gråzons del varit flytt för vår ena gitarrist Anton samt min frånvaro och Philens överjävliga schema. För min egen del, alltså Burlins del är det min frånvaro ur landet i fyra veckor och sen ville ingen av oss som ska fixa med plattan stressa i studion innan jag skulle iväg heller så detta är mycket medvetet och strategiskt av oss. Sen är det ju även sommar nu också.

Vad jag TROR mig veta är att jag och Isak Scumboy Sagerström ska börja spela in slaskar eller ja helst färdiga och snygga rap-spår för att sedan skicka dessa vidare till Stefan Nikodeamus Källström som anpassar musiken till dessa spår och mixar ihop detta till någon form av härlighet! Jag ä så jävla taggad och tycker mest att all tid bara rinner mellan mina fingrar. Är absolut inget kontrollfreak men är ändå så jävla sugen på att verkligen komma igång!

Nu när jag kan komma in på min blogg igen kan jag kanske försöka uppdatera här lite oftare!
Resan till Filippinerna var på alla sätt fantastisk och jag är lyckligt lottad som haren sån fin familj! Jag älskar dig Laila och dig med min lilla pappa-Copycat Gabriel!

Kärlek och respekt!

/burlin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar