Burlin Spotify Twitter Facebook Instagram

För de av er som av någon anledning vill ha mer: Burlins Jävla EP och andra diverse ljud på Soundcloud dessutom finns jag på Facebook, Instagram och Twitter!

28 maj 2013

Clown-syndrom

För att vara en jävla pajas har jag ändå lyckats ge mig själv en diagnos: Clown-syndrom.

Jag har ju sedan löjligt korta barnsben varit extremt myror-i-byxorna jobbig, pratig, clownig, tramsig, högljud och allt i samma genre som det jag just nämnt. Vad mig anbelangar behöver ju detta nödvändigtvis inte vara något dåligt, jag menar, jag sitter ju inte inlåst på något hem för debila och lallande byfånar. Inte heller står jag ensam och övergiven av släkt, vänner och kärlek utan snarare tvärtom! Om alla dessa släkter och vänner och kärlekar bara kunde BACKA FÖR FAN!!
Nädå, skämt och sido så har man trots denna diagnos lyckats väldigt bra, det är inte bara ett fördelaktigt utseende utan även ett fördelaktigt liv!
Jag hoppas ju såklart att de som faktiskt läser det jag skriver vet att jag överanvänder sarkasm och ironi och inte är den narcissist jag kanske framstår som. Jag är en jävla clown, vem blir förvånad av detta självutnämnande? Förmodligen ingen, även de som aldrig träffat mig förstår nog detta utifrån det jag skriver MEN jag är fruktansvärt seriös när det krävs och behövs!
I mitt arbete är jag seriös, noggrann och använder såklart mina mer "clowniga" sidor om det krävs i kontakt med människor som uppskattar den typen av jargong. Sen har vi musiken och skrivandet som är på oerhört lösa och fria boliner men ligger oerhört nära hjärta och själ.
För de av er som orkat glida in och läsa mina dikter och andra texter ser nog en helt annan sida som förhoppningsvis känns djupare och seriösare än den jag kan verka vara på ytan.

Det som är lite frustrerande för tillfället är att Burlin-skivan som MÅSTE vara klar innan årsskiftet ligger vilande på grund av att min käre vän och producent Stefan har så fruktansvärt ont om tid att pilla med låtarna vi ska spela in. Sånt är i vanlig ordning livet men likt förbannat ett moment som tär en del på ens hetsiga nerver!
Gråzon rullar dock på! Vi repar veckovis och kommer närmare att kliva in i studion för att spela in vår EP vilket kommer bli så förbannat kul att jag i helt vanlig jävla ordning har svårt att bärga mig!

Jag och min ögonsten Laila var på P!NK i Globen i söndags och det var så mycket bättre än jag väntat mig! Jag kan absolut inte påstå att jag varit något hängivet fan innan konserten, dock tycker jag att hon gjort ett par bra låtar och verkar ha vettiga åsikter så att man fick se henne live och bli mycket possitivt överraskad var ju bara trevligt! Bilden nedan är jag själv nöjd över och jag kan säga att när hon väl dyker upp i Sverige igen kommer jag och ögonstenen att se henne igen!Nydiagnostiserad men lycklig önskar jag eder en fortsatt trevlig tisdag och så syns vi väl snart, den som lever får se och sprida till eftervärlden!

Fridens!

/burlin
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar