Burlin Spotify Twitter Facebook Instagram

För de av er som av någon anledning vill ha mer: Burlins Jävla EP och andra diverse ljud på Soundcloud dessutom finns jag på Facebook, Instagram och Twitter!

22 mars 2012

Förutsättningslöst

Jag har insett att detta inte fungera som det var tänkt från början. Blogg kan dra åt helvete, jag skriver när jag vill!

Jo, eftersom jag uppdaterar jävligt oregelbundet kan man inte kalla detta för en "Blogg" utan istället reda ut begreppet Burlin.nu. Burlin.nu är min hemsida, på gott och ont. Jag sprider min musik, mina tankar och mina texter här (vilket ibland kan vara en och samma sak). Jag pysslar med en hel del blandad typ av musik, jag skriver en hel del olika typer av texter och jag har tiotusentals tankar som jag ibland reflekterar här. Så får det vara och förbli!

Jag kommer däremot försöka bättra mig med att få upp bilder och videoklipp men dygnet har för få timmar och veckorna för då dagar. Jag gör detta förutsättningslöst och jag tror ingen direkt "följer" mig på sidan, vilket är både bra och synd. Jag förstår att det är trist att jag ibland inte uppdaterat på ett tag men det är grejen, jag uppdaterar när jag har något att skriva/lägga upp/förmedla, annars kommer jag helt enkelt inte att göra det för då blir hela känslan med sidan rätt skitnödig.

Så, jag står nu framför er förutsättningslöst och hoppas att ni ändå kan gilla sidan och det jag då och då lägger upp här!

Lyssna på "Burlinska bastarder" och digga er dumma, för det är (förutom detta inlägg då) det färskaste ni kan hitta här just nu!
Jag har ett par dikter i min telefon som jag får lägga under "Burlins dikter"-fliken så fort jag har har tid, lust och möjlighet till det!

Jag har en sida på Facebook nu också som heter "Jävla Burlin" så om ni inte gillar den redan kan ni ju gå in och lägga tummen upp på den nu!

Vi hörs när vi hörs, jag måste göra mer musik, det är prio ett på "Burlinlistan" just nu!

Puss!

/burlin

- Författat på burlins mobila enhet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar