Burlin Spotify Twitter Facebook Instagram

För de av er som av någon anledning vill ha mer: Burlins Jävla EP och andra diverse ljud på Soundcloud dessutom finns jag på Facebook, Instagram och Twitter!

14 september 2011

Burlins EP snart gratis igen!

Jo, Burlins EP "God save Burlin/Jävla EP" kommer snart att finnas här och helt gratis.
Frågan är varför jag tar pröjs på iTunes, Amazon etc men det finns en rätt bra förklaring:

1. Jag är dum i huvudet.
2. Jag trodde att man var tvungen att ange en summa på den site som jag gett ut skivan från, så är tydligen icke fallet.
3. Hänvisar till punkt 1.

Hur som helst, frånvaro har varit ett faktum här och det finns såklart en massa orsaker men inget värt att nämna. Nu så kommer jag snart fixa upp EPn för gratis nedladdning här samt försöker jag få tag i live-material i form av filmklipp och bilder som SKA upp men återigen; Det. Tar. Tid!

Planerna är många men tiden är knapp. Detta skulle kunna vara titeln på nästa EP eller album eller vad fan det nu blir.
Jag har faktiskt spånat och filat och spelat in på ett nytt projekt med två av mina vapenbröder Axel och Dolphen. Det är svensk hiphop med influenser av en jädrans massa.
Låten är väl en samling intryck från en värld fylld av ond bråd död och människorna som begår vansinnesdåd, de som drabbas och en överblick på hur vi tolkar en sådan blodröd värld.
Vi spelade in det sista igår(tror jag) och den kan nog bli rysligt bra men väldigt annorlunda!

Jag tycker det är så förbannat roligt att pyssla med nya saker och försöka mig på nya sätt att skriva, uttrycka mig och använda mina texter och som ett enormt plus i kanten så har man två nya killar som är på precis samma nivå! Detta kan bli något for the long run, så att säga!

ALLT som har med Burlin att göra kommer nu mer frekvent att slängas upp här och då menar jag allt från Hiphop-, HC-, Singer/Songwriter- och allmänna musikprojekt!

Nu är jag igång igen, jag måste däremot tatuera eller rista in en påminnelse i handflatan om att skriva här och uppdatera burlin.nu oftare så att folk faktiskt kan börja följa mig och det jag gör.

Ok, kära rymd av oändligt många människor som vill synas, höras och göra underverk! Jag kommer förmodligen aldrig att kallas stjärnskott men det viktiga är att jag pysslar med det jag tycker om och faktiskt kan säga att jag är rätt duktig på utan att känna mig skrytsam eller oärlig på något sätt.

Vi lyckas alla på olika sätt, jag lyckas om jag inte misslyckas, that's it!

Må ni ha en fortsatt bra vecka!

/burlin

1 kommentar: