Burlin Spotify Twitter Facebook Instagram

För de av er som av någon anledning vill ha mer: Burlins Jävla EP och andra diverse ljud på Soundcloud dessutom finns jag på Facebook, Instagram och Twitter!

26 april 2015

Jävla Burlin - Nu även under epitetet "Författare"

Så var det och så blev det! Allt tack vare min mentor och gode vän Dag Öhrlund som tycktes ana att jag bar på någon form av talang vad gäller det skrivna ordet så har jag alltså lyckats kvalificera som en av de 23 författarna som ska medverka på >>De sju dödssynderna<< som kommer ges ut på Ariton förlag!

Jag kan ju lägga in detta för sakens skull så ni får lite mer hum om mig (om ni inte redan hade det)!

Den här mannen har inte alltid varit ett med prosa och litteratur men det som började med dikter och låttexter har nu lyckats bli en enorm kärlek till det skrivna ordet, i vilken form som helst!
Micke är 33 år och mångsysslare, då han förutom text- och diktförfattare jobbar som säljare, som åker land och rike runt för att träffa sina kunder. Som gammal punkare har Micke ”Jävla Burlin” funnit kärleken för rättvisa och gemenskap och därför alltid haft lätt för att skriva om alla möjliga typer av orättvisor, förlust och sorg. Vemodet har alltid spelat på den nerv som är kopplad till hjärtat så ofta finner man att det är sorgen och mörkret som genomsyrar texterna, i vilken form de än må komma. Idag så spelar han i tre olika musikkonstellationer, alltid som låt/textskrivare, bland annat som trumslagarpojke i Doom/metalbandet ”GRÅZON”, rappare och spoken word-atlet kör han under namnet ”Jävla Burlin” och sist men inte minst, vemodets singer/songwriter: Kubler-Ross. Nu är det dock i novellform som han skriver och även här finner man en kärlek till mörker, orättvisa och fördomar när han för första gången får skriva som författare. Han har äntrat en ny scen och hoppas att göra avtryck. Jävla Burlin är en jävel på korpus så håll i hatten, för nu bär det av!

Kärlek och respekt!
/burlin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar